دستور العمل ها یا روش های زیادی برای پخت غذا با قابلمه چدن مارک کاندید وجود دارد که نیاز به انتقال غذا از محدوده به فر دارد. تابه چدنی این امکان را به شما می دهد که بدون نیاز به انتقال غذا به ماهیتابه دیگر این کار را انجام دهید.
هیچ جزء دیگری وجود ندارد که نگران آسیب دیدن آن در گرمای فر باشید.
چدن گرمای بیشتری را در واحد حجم ذخیره میکند و همین امر آن را برای موارد زیر مفید میکند:
- سرخ شدن
- برشته کردن
- پختن
- سرخ کردن عمیق
- پخت کیک
- درست کردن پیتزا
با گذشت زمان، به یک سطح نچسب نیز تبدیل می شود که آن را برای سرخ کردن یا پختن تخم مرغ ایده آل می کند.
مطمئناً می توان از آن برای سرخ کردن استفاده کرد، اما به دلیل وزن، قدرت مانور یکسانی ندارید.
تابه چدنی سنگین تر از بسیاری از قابلمه ها و تابه های شماست. شما می توانید از چگونگی تأثیر چگالی چدن بر آنچه که در حال پختن هستید استفاده کنید.
به عنوان مثال، میتوانید تا زمانی که در تابه باقی میماند، غذایی را که سرو میکنید گرمتر نگه دارید.
شما همچنین می توانید از این نگهدارنده حرارت برای اتمام پخت غذای خود حتی زمانی که از منبع حرارت خارج شده است استفاده کنید.
اساس کارآمدی یک تابه چدنی، رساندن حرارت به تابه است. بر خلاف همه تابه های دیگر، گرما در کل تابه چدنی پخش می شود.
بنابراین، یا به یک شعله با اندازه مشابه نیاز دارید یا می توانید آن را از قبل در فر گرم کنید.
شما نمی توانید حرارت را با چدن به روشی که با مس یا فولاد ضد زنگ می توانید کاهش دهید. چدن گرما را مدت بیشتری حفظ می کند.
در نتیجه، باید بهترین راه های استفاده از این احتباس گرما را بیاموزید. به عنوان مثال استیک های داغ را در نظر بگیرید.