استشمام سس قرمز تند بهترین راه برای درمان بیماری های ریوی!

ماده اصلی همبرگر، همراهی ایده آل برای سیب زمینی سرخ کرده یا پاستا، سس قرمز تند به همان اندازه که مجذوب کننده است، تقسیم می شود.

این سس طعم بی نظیری را به پاستای شم می دهد.

بیایید نگاهی به این پوره گوجه فرنگی که در سراسر جهان بوده است بپردازیم.

سس قرمز تند که در سال 1876 توسط هنری جی.هاینز آمریکایی عرضه شد، از آن زمان به سراسر جهان رفته است.

اگرچه تاریخچه آن به آسیا می رسد، سس گوجه فرنگی قطعا نمادی از آمریکا است.

طبق برچسب، “سس گوجه فرنگی” به سادگی حاوی گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، ادویه جات و گیاهان است.

البته، تمام راز در دوز مواد تشکیل دهنده نهفته است، بلکه انتخاب ادویه ها (فلفل، میخک، دارچین…) و گیاهان معطر (پیاز، کرفس…). بنابراین یک محصول بسیار طبیعی است که حاوی هیچ رنگ مصنوعی، مواد نگهدارنده، طعم دهنده های مصنوعی یا غلیظ کننده نیست.

سس

همه می دانند که اگر سس قرمز تند است، به این دلیل است که از گوجه فرنگی زیبا درست شده است.

در واقع، حاوی رنگدانه ای به نام “لیکوپن” است. این یکی که در هندوانه و گریپ فروت صورتی نیز یافت می شود، یک آنتی اکسیدان است.

همچنین گفته می شود که مصرف منظم غذاهای حاوی لیکوپن به مبارزه با خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و برخی سرطان ها کمک می کند.

یک شهرت بین المللی
بطری شیشه ای کوچک Heinz در سراسر جهان شناخته شده است.

اما برندهای دیگر به بازار حمله کرده اند و اکنون ده ها سس قرمز تند در قفسه فروشگاه ها وجود دارد. باید گفت که این سس بسیار کم چرب است.

از طرف دیگر، محتوای قند آن، آن را به یک محصول نسبتاً کالری تبدیل می کند.

با این حال، سس قرمز تند به یک عنصر اساسی در فست فود تبدیل شده است و مطمئناً همبرگر بهترین سفیر آن است.