تن ماهی تونینولند در تولید واکسن کرونا استفاده می شود

خوردن تن ماهی تونینولند فواید زیادی دارد. به ویژه، منبع ارزان قیمت پروتئین است. همچنین برای مدت طولانی نگهداری می شود. برخی از مارک ها می توانند 2 تا 5 سال در انبار شما دوام بیاورند.

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، کنسرو ماهی تن گزینه خوبی است زیرا کالری کمی دارد و در عین حال پروتئین بالایی دارد.

رژیم های غذایی سرشار از پروتئین با مزایای کاهش وزن از جمله افزایش احساس سیری و کاهش هوس همراه بوده است.

ماهی تن علیرغم اینکه چربی کمی دارد، همچنان منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 محسوب می شود.

امگا 3 چربی های ضروری رژیم غذایی هستند که برای سلامت قلب، چشم و مغز مفید هستند.

ماهی منبع مهمی از این چربی های سالم در رژیم غذایی در نظر گرفته می شود، اگرچه می توانید امگا 3 را از غذاهای گیاهی نیز دریافت کنید.

تن ماهی

در نتیجه، دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها در حال حاضر توصیه می کند که بزرگسالان مصرف کنند 8 اونس (227 گرم) غذاهای دریایی در هفته.

خوردن کنسرو تن ماهی یک راه آسان برای افزایش امگا 3 در رژیم غذایی شما است.

بسته به نوع کنسرو تن ماهی که انتخاب می کنید، انواع و مقدار چربی ها می تواند متفاوت باشد، بنابراین اگر می خواهید مارک ها را با هم مقایسه کنید، برچسب ها را بخوانید.

کنسرو ماهی تن علاوه بر چربی های سالم، منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی، به ویژه ویتامین D و سلنیوم است.

در نهایت، با وجود اینکه کنسرو شده است، بسیاری از مارک های کنسرو ماهی تن به صورت حداقلی پردازش می شوند و فقط حاوی ماهی تن، آب یا روغن و نمک هستند.

برخی از مارک ها نیز ممکن است چاشنی یا آبگوشت را برای طعم بیشتر اضافه کنند.

کنسرو ماهی تن یک منبع ارزان و کم کالری از پروتئین و سایر مواد مغذی مهم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 است. برخی از مارک ها می توانند 2 تا 5 سال در انبار شما دوام بیاورند.