تهیه کلمپه تنوری کرمان یک ورزش شناخته شده است

اخیراً وجود دسر و شیرینی از جمله کلمپه تنوری کرمان در انتهای غذا به غذاهای ایرانی راه پیدا کرده است. اکثراً انواع شیرینی‌های غربی مانند ژله‌های با طعم میوه، انواع کیک، تیرامیسو و غیره هستند.

از حبه های قند ساده گرفته تا شیرینی های ایرانی غنی شده، هرگز نمی گذارند چای معطر ایرانی تنها بماند.

به محض آشنایی با فرهنگ مهمان‌نوازی ایرانی، می‌توانید مطمئن شوید که پس از امتحان کردن بهترین غذاهای ایرانی، وارد مرحله بعدی می‌شوید مهمانی چای.

در واقع در هر منطقه و شهر ایران انواع، شکل ها و طعم های کیک و کلوچه و کلمپه را می توانید پیدا کنید.

با این حال، برخی از شیرینی‌های ایرانی و شهرهای مربوط به آن‌ها شهرت و محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند. در اینجا در آژانس مسافرتی ایران آماز ایران قصد معرفی آنها را داریم.

کلمپه یک کیک نرم و مسطح است که از آرد گندم، تخم مرغ، شیر و پودر آجیل تهیه می شود.

انواع کیک، پنکیک یا کلوچه پخته یا سرخ شده در شهرهای مختلف موجود است. اما معروف ترین انواع کولوچ برای منطقه شمال است.

کلمپه

شهر بزرگ و اصیل تبریز در شمال غرب ایران این شیرینی خاص را به شما عرضه می کند. این یک شیرینی جویدنی است که با شکر یا عسل، آجیل بوداده و سفیده تخم‌مرغ درست می‌شود.

شیرینی معروف در مناطق غربی (کردستان و کرمانشاه) نان برنجی و کلمپه است.

کوکی های کوچکی که با زرده تخم مرغ، زعفران، هل، گلاب، شکر و آرد برنج درست می شوند. این کوکی ها بدون گلوتن هستند.

نکته جالب اینجاست که گندم یکی از محصولات مناطق غربی است، اما سوغات شیرین برجسته آنها از آرد برنج خارج شده است.

اما در قسمت های شمالی برعکس است. برنج می کارند، اما کولوچ هایشان از آرد گندم خارج شده است.

این شیرینی‌های ایرانی کوکی‌های کوچکی هستند که مواد اصلی آن آرد نخودچی است. بنابراین، آنها جزو کوکی های بدون گلوتن هستند.

این آرد را با کره و زعفران دم کرده و شکر و هل مخلوط کرده و می پزیم. آنها کره ای نرم هستند و در دهان شما ذوب می شوند.