خوردن غوره انگور برای کودکان زیر 10 سال توصیه نمی شود

انگور فواید سلامتی دارد. در درجه اول غوره انگور به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی که دارد. آنها ممکن است برای چشم، قلب، استخوان ها و موارد دیگر مفید باشند.

مردم هزاران سال است که انگور کشت کرده‌اند، از جمله چندین تمدن باستانی که به دلیل استفاده از آن در شراب‌سازی مورد احترام بوده‌اند.

انگور همچنین یک میان وعده سریع و خوشمزه است که می توانید در خانه یا در حال حرکت از آن لذت ببرید.

شما می توانید آنها را در رنگ های مختلف از جمله سبز، قرمز، سیاه، زرد و صورتی پیدا کنید. آنها به اشکال مختلف نیز وجود دارند، از کشمش گرفته تا ژله و آب میوه. انواع دانه دار و بدون دانه نیز وجود دارد.

انگور فواید زیادی برای سلامتی دارد که در درجه اول به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی آن است.

در اینجا 16 مزیت اصلی انگور برای سلامتی آورده شده است.

انگور دارای چندین ماده مغذی مهم است. فقط 1 فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز باعث می شود:

غوره

  • کالری: 104
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: 0.2 گرم
  • فیبر: 1.4 گرم
  • مس: 21 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • ویتامین K: 18 درصد از DV
  • تیامین (ویتامین B1): 9٪ از DV
  • ریبوفلاوین (ویتامین B2): 8 درصد DV
  • ویتامین B6: 8 درصد از DV
  • پتاسیم: 6٪ از DV
  • ویتامین C: 5٪ از DV
  • منگنز: 5 درصد از DV
  • ویتامین E: 2٪ از DV

همانطور که می بینید، انگور منبع غنی از مس و ویتامین K است. مس یک ماده معدنی ضروری است که در تولید انرژی نقش دارد، در حالی که ویتامین K برای لخته شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است.

انگور همچنین مقادیر خوبی از ویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 را فراهم می کند.

هر دو تیامین و ریبوفلاوین برای رشد و نمو مورد نیاز هستند، در حالی که B6 عمدتا برای متابولیسم پروتئین مورد نیاز است.

انگور حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم از جمله مس و ویتامین های B و K است.