قابلمه چدن تفال و پیدا شدن سر قطع شده در آن

تجهیزات برای کسانی که عاشق آشپزی هستند و زمان زیادی را در آشپزخانه می گذرانند بسیار مهم است.

دیگ یکی از اساسی ترین و مهم ترین وسایل آشپزی در آشپزخانه ها می باشد.

آشپزخانه دارای قابلمه های مختلفی مانند قابلمه چدن تفال است که به شما امکان می دهد غذاهای خوشمزه بپزید.

می توانید برای انتخاب بهترین ها از بین گلدان ها و یا اینکه بدانید کدام یک برای چه چیزی کار می کند، به مقاله ما نگاهی بیندازید!

قابلمه های مختلف به شما امکان می دهد ظروف مختلفی درست کنید.

برخی از قابلمه ها به شما کمک می کنند تا سریعتر بپزید، برخی دیگر خوشمزه تر.

جزییاتی مانند فرم ظرف و طرز تهیه غذا در تغییر انتخاب قابلمه موثر است.

علاوه بر انواع گلدان هایی که تقریباً در هر خانه ای عادت به دیدن آن ها داریم، مواردی نیز وجود دارند که عادت به آن ها نداریم.

با هم دیگ ها را بشناسیم و ببینیم با کدام دیگ چه غذاهایی می توانید بپزید!

قبل از بررسی تک تک گلدان ها به طور مختصر در مورد گلدان هایی که وسایل خانه هستند صحبت کنیم.

اگر در حال ساختن یک خانه جدید یا تعویض تابه خود در خانه هستید، به مشاوره نیاز دارید! گلدان ها با یکدیگر متفاوت هستند.

برخی عریض تر، برخی عمیق تر، برخی باریک تر، برخی عریض تر.

ظروف مختلفی وجود دارد که می توانید از همه این قابلمه ها استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر از یک قابلمه عمیق برای تهیه برنج استفاده کنید، برنج شما خمیر می شود.

در عوض، باید از یک گلدان صاف، ته پهن و پهن استفاده کنید.

هنگامی که می خواهید غذاهای آبدار بپزید، مهم است که از قابلمه های عمیق تر و دهانه گشاد استفاده کنید.

حالا کدام قابلمه برای کدام غذا مناسب تر است.

بیایید نگاه دقیق تری به نحوه پخت غذاها در کدام قابلمه بیندازیم!