نمک صورتی عمده نوعی سنگ نمک از منطقه پنجاب پاکستان در نزدیکی کوهپایه های هیمالیا است.
برخی از مردم نمک صورتی هیمالیا را به عنوان یکی از خالص ترین نمک های موجود توصیف می کنند و می گویند که دارای چندین فواید سلامتی است.
اما آیا این نمک جایگاه خود را در میان نمک های “سالم” به دست می آورد؟ این مقاله مزایای احتمالی این نمک عجیب و غریب را بررسی می کند. نمک صورتی هیمالیا از نظر شیمیایی شبیه به نمک خوراکی است. حاوی 98 درصد کلرید سدیم است.
بقیه نمک از مواد معدنی کمیاب مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم تشکیل شده است. اینها به نمک رنگ صورتی روشن می دهند.
این مواد معدنی همچنین توضیح می دهند که چرا نمک هیمالیا با نمک معمولی طعم متفاوتی دارد.
چگونه استفاده می شود؟
مردم از این نوع نمک و نمک معمولی به روشی مشابه استفاده می کنند: به عنوان بخشی از پخت و پز، چاشنی غذا و نگهداری غذا است.
بلوک های نمک صورتی گاهی اوقات تبدیل به ظروف پذیرایی، سطوح پخت و پز و تخته های برش می شوند. برخی افراد نیز به جای نمک حمام از نمک صورتی هیمالیا استفاده می کنند.
همچنین امکان خرید لامپ و شمعدان های ساخته شده از نمک صورتی وجود دارد. چرا بدن به نمک نیاز دارد؟
سدیم یک ماده معدنی ضروری است که در نمک یافت می شود. بدن برای عملکردهای مختلف به این نیاز دارد.
می تواند پشتیبانی کند:
انقباض و شل کردن عضلات، حفظ تعادل مایعات مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن، ارسال تکانه های سیستم عصبی، جلوگیری از فشار خون پایین
تحقیقات اخیر نشان داده است که خوردن نمک می تواند خطر عفونت را کاهش دهد و باکتری های مضر را از بین ببرد.
یک مطالعه روی حیوانات همچنین محققان را به این نتیجه رساند که نمک ممکن است تأثیر مثبتی بر علائم افسردگی داشته باشد.