با استفاده از سس مایونز رژیمی از پوکی استخوان در امان خواهید ماند

نکته مهم سس مایونز این است که روغن و سرکه را با زرده تخم مرغ (لسیتین موجود در آن) به عنوان امولسیفایر ترکیب کنید.

ممکن است برخی از شما آنها را برای آزمایش های علمی یا اقتصاد خانگی ساخته باشید.

حداقل می توانید آن را با روغن، سرکه، تخم مرغ و نمک درست کنید و با استفاده از همزن برقی یا همزن می توانید به راحتی آن را درست کنید.

درست کردن سس مایونز رژیمی با انتخاب روغن و سرکه، اضافه کردن ادویه جات ترشی جات و غیره بسیار اعتیاد آور است.

به هر حال، مایونز فرانسوی است، اما انگلیسی نیز مایونز است.

در ژاپن به صورت اختصاری «مایو»، مانند دو کلمه تون مایو و مایورا، نامیده می شود، اما در انگلیسی گاهی اوقات به صورت اختصاری «مایو» خوانده می شود.

کلمه سس مایونز که ما هم از آن استفاده می کنیم فرانسوی است اما در مورد ریشه شناسی و منشأ سس مایونز نظریه های مختلفی وجود دارد و قطعی نیست.

اعتقاد بر این است که سس مایونز از دو جزیره سرچشمه گرفته است: ماهون، در جزیره منورکا در دریای بالئاریک در غرب مدیترانه، و مایورکا.

سس

به خصوص در سال 1756 ارتش فرانسه منورکا را که پایگاه دریایی بریتانیا بود محاصره و به آن حمله کرد.

شرکت Kewpie، نماینده تولید کننده سس مایونز در ژاپن، به عنوان خاستگاه سس مایونز معرفی شده است.

در سال 1756، لویی فرانسوا آرماندو ویگنرو دو پلسیس، سومین دوک ریشلیو، فرمانده محاصره منورکا، تصمیم گرفت در شهر بندری ماهون شام بخورد.

از آن زمان به بعد، فرانسه به عنوان کشور غذا شناسی شناخته می شود.

سرآشپزی که دوک چنین کشوری از او خواسته بود غذا بخورد، دچار ضرر شد، بنابراین سس خامه‌ای را که از هم زدن تخم‌مرغ با روغن، نمک، آب لیمو و هم زدن آن به همراه غذای گوشت درست می‌شد، سرو کرد.

دوک ریشلیو این سس خامه‌ای را دوست داشت و بعداً آن را در پاریس با نام «سس مایون» معرفی کرد که باعث شد به آن ماهونیز گفته شود.