اصولاً خرما سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
از جمله مهم ترین اجزای آنها می توان به مس، آهن، منیزیم، ویتامین های گروه B و بسیاری دیگر اشاره کرد.
بسته به تنوع، مقدار مواد مغذی ممکن است متفاوت باشد.
به عنوان مثال، medjool حاوی کلسیم بیشتری نسبت به انواع دیگر است.
خرما پیارم در تهران معمولاً از حدود 60 درصد شکر (یا بیشتر) و فیبر تشکیل شده است.
بنابراین، این میوه های خشک می توانند به عنوان یک تقویت کننده انرژی با شاخص گلیسمی پایین عمل کنند.
صد گرم خرما حدود 300 کیلو کالری انرژی دارد.
این بدان معناست که مصرف 2 تا 3 عدد خرما می تواند یک گزینه کم چرب برای افزایش انرژی باشد.
استخوان ها را تقویت کنید
همانطور که در بالا ذکر شد، این میوه های عجیب و غریب حاوی منیزیم، سلنیوم و مس هستند.
هر سه مواد مغذی ضروری برای سلامت استخوان هستند.
بنابراین مصرف منظم خرما می تواند استخوان ها را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان و غیره را کاهش دهد.
این غذاها به دلیل محتوای غنی منیزیم و پتاسیم، برای بهبود گردش خون، کاهش فشار خون بالا و کلسترول مفید هستند.
خواص آنتی اکسیدانی آنتی اکسیدان ها عواملی هستند که از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد و متعاقبا از واکنش های مضر آنها بر روی بدن محافظت می کنند.
بنابراین، محتوای غنی از آنتی اکسیدان خرما، آن را به گزینه ای عالی برای کاهش خطر برخی بیماری ها و اختلالات مربوط به سلامت چشم، گوارش و قلب تبدیل می کند.
سلامت مغز را ارتقا دهید
از سوی دیگر، وجود ویتامین B و کولین برای سلامت مغز مفید است.
این دو جزء در واقع به بهبود حافظه و فرآیندهای یادگیری کمک می کنند.
به همین دلیل است که خوردن منظم خرما می تواند خطر ابتلا به بیماری های عصبی را کاهش دهد.