با خوردن برنج هندی می توانید روزانه تا 3 کیلو وزن کم کنید

در سال‌های اخیر، برنج هندی (BR) در مقایسه با برنج صیقلی یا سفید، در بین مصرف‌کنندگان محبوب شده است. هدف این مقاله مروری مقایسه ترکیب، مزایای

سلامتی، موانع، ماندگاری و راه‌های بالقوه افزایش مصرف BR در مقایسه با برنج سفید است.

یافته ها
برنج هندی برنج سبوس دار است که شامل لایه های آندوسپرم، جنین و سبوس است. از نظر تغذیه ای، BR نسبت به برنج سفید برتری دارد و یک منبع بهبودیافته از

ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، γ-اوریزانول و اجزای فیتوشیمیایی است که می تواند از سلامت انسان حمایت کند. با این حال، فرآیند پولیش بیشتر اجزای ارتقا دهنده

سلامت را از BR حذف می کند. تفاوت قابل توجهی در ترکیب غذایی برنج هندی و صیقلی گزارش شده است. برنج هندی در مقایسه با برنج سفید در بین

مصرف‌کنندگان آگاه به سلامت محبوبیت پیدا می‌کند، اما موانع خاصی مانند ماندگاری کوتاه‌تر، ادراک حسی و عدم آگاهی در مورد فواید و در دسترس بودن آن وجود

دارد که پتانسیل بازار را محدود می‌کند. با این حال، فناوری‌های فرآیند نوآورانه و بهینه‌سازی به ترویج و بهبود مصرف BR به جای برنج سفید کمک می‌کند.

نتیجه

BR منبع ارزشمندی از اجزای تغذیه ای است که پس از انجام فرآیند پرداخت از بین می رود زیرا بسیاری از مواد مغذی در لایه سبوس متمرکز می شوند. محدودیت‌های

مرتبط با مصرف BR قبلاً بر مصرف تأثیر گذاشته است، اما تقاضا برای BR افزایش یافته است که به ارتقای مزایای سلامتی بالقوه نسبت داده شده است.

اهمیت و تازگی

مصرف BR پتانسیل کمک به بهبود سلامت به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و کاهش بار بیماری های غیرواگیر مختلف را دارد.

برنج در اکثر کشورهای در حال توسعه یک محصول غلات اصلی و غذای اصلی است. اگرچه تعداد کمی از گونه ها به طور گسترده کشت می شوند، آسیاب شده و

صیقل داده می شوند. این شامل انواع برنج رنگی و معطر است. مشخصات غذایی برنج تخصصی در مقایسه با انواع برنج سفید بالا است. برنج رنگی که معمولاً به

دلیل رسوب رنگدانه های آنتوسیانین در لایه سبوس دانه رنگ خود را می گیرد، سرشار از مواد شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان است. سبوس برنج، محصول جانبی

صنعت آسیاب برنج است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، سرشار از فیبر رژیمی است که در توسعه غذاهای کاربردی و محصولات مختلف با ارزش افزوده دیگر

کاربرد دارد. بنابراین تمرکز بیشتر بر برنج‌های تخصصی مانند انواع سنتی برنج و محصولات جانبی آن نه تنها آن را از انقراض نجات می‌دهد، بلکه گامی رو به جلو در

جهت امنیت غذایی کشور می‌کند، زیرا سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و پلی‌فنول‌ها هستند.