طالبی (نام رایج خربزه در ایالات متحده) محصولی است که به خوبی برای عملیات کشاورزی در مقیاس کوچک و نیمه وقت مناسب است.
بازارهای متعددی برای پرورش دهندگان با زمین های کوچک وجود دارد و بسیاری از عملیات های مزرعه مانند آماده سازی زمین، کاشت و برداشت را می توان به صورت سفارشی استخدام کرد.
با این حال، کار سفارشی طالبی شاه پسند و کشت فقط در مناطقی در دسترس است که سایر تولیدکنندگان از تجهیزات تخمگذار پلاستیکی، بستر بلند و تجهیزات نشاء مکانیکی استفاده می کنند.
در صورت نیاز به خرید تجهیزات لازم، هزینه های راه اندازی بیشتر خواهد بود.
طالبی ها از خانواده Cucurbitaceae هستند که شامل کدوهای تابستانی و زمستانی، کدو تنبل، خیار، هندوانه و کدو هستند.
گیاهان منفرد معمولاً گلهای نر و ماده مجزا یا گلهای نر و کامل (دارای اندامهای ماده و نر) تولید می کنند و اندازه میوه از 3 تا 7 پوند متغیر است.
شکل و ظاهر میوه کاملاً متنوع است، از صاف یا نیمه توری گرفته تا بخیه شده و شدید توری.
طالبی ابتدا در خاور نزدیک کشت شد و در مناطقی از ترکیه تا چین، از جمله شمال غرب هند، افغانستان و ازبکستان رشد کرد.
طبق گزارش ها، چندین گونه طالبی در اوایل سال 1494 در هند غربی کشت شد.
طالبی ها نیز توسط سرخپوستان آمریکایی در نزدیکی شهر فعلی مونترال در سال 1535 و در مجاورت فیلادلفیا قبل از سال 1748 کشت شدند.
تولید تجاری طالبی در ایالات متحده آغاز نشد تا قبل از دهه 1870 و در ابتدا در مریلند، دلاور و نیوجرسی متمرکز بود.
سالانه حدود 1.2 تا 1.5 میلیارد پوند طالبی در ایالات متحده در بیش از 60000 هکتار تولید می شود که حدود 300 میلیون دلار درآمد مزرعه ایجاد می کند.
کشاورزان پنسیلوانیا 11 تا 14 میلیون پوند در حدود 1000 هکتار تولید می کنند که بین 3.6 تا 4.5 میلیون دلار درآمد ناخالص ایجاد می کند.