عسل به دلیل داشتن فروکتوز کم و محتوای مواد معدنی کمیاب بالا، کندتر از شکر تصفیه شده در بدن پردازش و جذب می شود.
این به معنای انرژی طولانی مدت و کاهش افزایش قند خون است که برای بدن و سیستم گوارشی سالم تر است.
عسل گون در شیراز همچنین حاوی بسیاری از ویتامین های ضروری برای بدن مانند ویتامین C، ویتامین B3، ویتامین B5 و بسیاری دیگر است.
از طرف دیگر شکر هیچ کدام را ارائه نمی دهد و خواصی که عسل برای بدن دارد در شکر یافت نمی شود!
همچنین بسیاری از باکتری های مفید در زنبورها وجود دارند که به هضم غذا در ما کمک می کنند.
توصیه شده توسط برخی از متخصصان تغذیه، این مزیت 100% طبیعی بودن، ماندگاری طولانی مدت، داشتن طعمی لذیذ که بسته به نوع گل می تواند متفاوت باشد و قابلیت استفاده در آشپزی به صورت شور و شیرین را دارد.
یک عسل بدون شکر اضافه و بسیار پر خاصیت و مهم است که عسل خالص را انتخاب کنید، یعنی با شیرین کننده یا شکر مخلوط نشده باشد.
عسل غیر پاستوریزه و پاستوریزاسیون شامل حرارت دادن عسل تا دمای بالاتر از 43 درجه سانتیگراد است.
این پاستوریزاسیون بیشتر آنتی اکسیدان ها، آنزیم ها و مواد فعال موجود در عسل را از بین می برد.
عسلهای چینی که به سوپرمارکتها هجوم میآورند، مشخص میشوند.
در واقع، آنها اغلب با شربت شکر رقیق می شوند.
بنابراین توصیه می کنیم عسلی را انتخاب کنید که در فرانسه یا اروپا تولید می شود، جایی که استانداردهای آن بیشتر است.
یک عسل ارگانیک تایید شده برچسب ارگانیک دارد و این برچسب تضمین می کند که محیطی که زنبورها در آن تکامل می یابند حفظ می شود.
عسل هایی که به صورت سرد، گرم نشده و پاستوریزه برداشت شده اند، تمام فواید طبیعی گیاهانی را که از آنها می آیند را ارائه می دهند.