با فروش عسل در امارات می توانید به درآمد صد هزار دلاری برسید

عسل عمدتاً از قندها، آب، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب تشکیل شده است.

آب و هوای کشور فرهنگ که بر میزان رطوبت عسل تأثیر می گذارد.

بنابراین طعم، رنگ و بافت عسل با توجه به همه این عوامل متفاوت است.

در این میان عسل در امارات حاوی 3 قند بسیار مهم است فروکتوز، گلوکز و ساکارز.

در هنگام برداشت، همه عسل ها مایع هستند و بسته به منشا گلی آنها، به مرور زمان جامد یا خامه ای می شوند.

هرچه عسل غنی از گلوکز باشد، جامدتر خواهد بود زیرا گلوکز در انجماد عسل شرکت می کند.

عسل های بسیار غنی از گلوکز سپس جامد می شوند و عسل های کم گلوکز مایع باقی می مانند.

گاهی اوقات اتفاق می افتد که عسل ها متبلور می شوند.

این نشانه طبیعی بودن و در نتیجه کیفیت بالا است.

عسل

کریستالیزاسیون یک پدیده طبیعی است که بسته به منشا گلی عسل کم و بیش سریع رخ می دهد.

عسل های فرآوری شده بر خلاف عسل های طبیعی، کریستالیزه نمی شوند.

تبلور با توجه به 2 عنصر متفاوت است:

نسبت بین فروکتوز و گلوکز که میزان تبلور عسل را تعیین می کند.

دمای محل نگهداری هر چه هوا سردتر باشد، عسل بیشتر مستعد تبلور است.

برای به تاخیر انداختن این فرآیند، باید آن را در مکانی خشک و در دمای اتاق نگهداری کرد.
یک نکته کوچک: اگر می خواهید عسل متبلور را مایع کنید، می توانید آن را در بن ماری تا حداکثر دمای 40 درجه گرم کنید.

در واقع، دمای داخل کندو 35 درجه سانتیگراد است، بنابراین مهم است که تا حد امکان به این دما نزدیک شوید.

با این حال، آن را در مایکروویو گرم نکنید.

  • چند گل.

آنها از جستجوی علوفه در منطقه ای با چندین نوع گیاه به دست می آیند.

زنبوردار نمی تواند عسل را مطابق با نام یک گیاه نامگذاری کند، زیرا چندین گیاه علوفه شده اند.

  • تک گل.

آنها از جستجوی علوفه در منطقه ای می آیند که گونه های گیاهی به وضوح خودنمایی می کنند.

سپس تجزیه و تحلیل عسل امکان نامگذاری عسل را با توجه به نام گیاه فراهم می کند.

  • عسلک.

عسلی است که توسط یک واسطه تولید می شود.

حشرات گزنده (شته ها، مگس های سفید، پیسل و غیره) از شیره درختان تغذیه می کنند و سپس مایع شیرینی را آزاد می کنند.

زنبورها سپس این مایع را جمع آوری کرده و به عسل تبدیل می کنند.