قبل از اینکه ترکیب عسل را به شما بدهیم، باید بدانید که 3 نوع عسل وجود دارد :
- عسل های چند گل
- تک گل
- عسلک، بیشتر از درختان
عسلهای چند گلی عسلهایی هستند که از جستجوی علوفه در منطقهای که چندین نوع گیاه در آن وجود دارد، میگویند.
در این موارد زنبوردار نمی تواند عسل را به نام گیاهی نامگذاری کند.
این عسل صادراتی ایران طعم بی نظیری داشته و خواص بیشتری نسبت به سایر نیز دارد.
بنابراین، در بیشتر مواقع، نامی مرتبط با منطقه یا ویژگی آن منطقه می دهد.
برای عسل های تک گل برعکس است.
این عسل ها در مناطقی برداشت می شوند که گونه های گیاهی به وضوح خودنمایی می کنند.
بسته به تجزیه و تحلیل عسل، زنبوردار می تواند آن را با توجه به نام گیاه بخواند.
این ترکیب به آن اجازه می دهد تا مزایای شگفت انگیزی داشته باشد.
اول اینکه عسل بهتر از شکر سفید است:
با کالری کمتر، قدرت شیرین کنندگی بالاتری دارد.
بنابراین برای سلامتی ما بهتر است.
علاوه بر این، از مصر باستان، انسان دریافته است که زنبورها متحدان ارزشمندی برای رفاه و سلامتی هستند.
امروزه مزایای آن به طور گسترده ای شناخته شده و در طب جایگزین تخصصی به نام Apitherapy استفاده می شود.
فضیلت های شناخته شده در این گنجینه کندو چندگانه است: ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان.
مطالعهای در سال 2007 توسط دانشگاه پنسیلوانیا (ایالات متحده آمریکا) با 105 کودک نشان داد که عسل در برابر سرفههای بسیار آزاردهنده مؤثرتر از شربت سرفه است.
هرچه رنگ عسل بیشتر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری در آن وجود دارد.
مایع غلیظ، چسبناک و شیرین مانند عسل به طور مکانیکی سرفه را تسکین می دهد، زیرا ترشح بزاق را افزایش می دهد که به رقیق شدن مخاط و روان شدن مجاری تنفسی فوقانی کمک می کند.
بنابراین مصرف آن یک درمان واقعی برای گلودرد است.
عسل علاوه بر فوایدی که برای سرفه دارد و مادربزرگهایمان از دوران کودکی به ما میگویند، بهعنوان یک عامل شفابخش استثنایی ، بهویژه عسل آویشن شناخته شده است.
با این حال، مهم است که تاکید شود که عسل به هیچ وجه نباید به کودکان زیر یک سال که هنوز در برابر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم محافظت نشده اند، ارائه شود.