در میان انواع مختلف، خرمای حشک در صدر رتبه بندی محبوب ترین گونه های مفید قرار دارد.
سرشار از مواد مغذی است و می تواند خطر ابتلا به برخی بیماری ها (به عنوان مثال قلب) را کاهش دهد، هضم، سیستم ایمنی و سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد.
در این میان خرما خشک زاهدی صادراتی یکی دیگر از انواع خرما های عالی و با کیفیت است و این یک خرما از زاهدان بوده است؛ همچنین این میوه ها شیرین هستند.
در واقع، پودر دانه های آنها در ترکیب درمان های خاص برای مشکلات قلبی استفاده می شود.
به طور کلی یک مشت یا حدود صد گرم خرما مقدار مناسبی برای مصرف در روز است.
این مقدار می تواند با توجه به عوامل متعددی از جمله وضعیت سلامت عمومی بدن انسان یا نیازهای کالری روزانه آن متفاوت باشد.
بهترین زمان برای خوردن خرما چه زمانی است؟مانند بسیاری از غذاهای مفید، مصرف اوایل صبح برای بهره مندی از این توت ها بهترین است.
بنابراین، به محض بلند شدن میتوانیم از افزایش انرژی بهره مند شویم.
علاوه بر این، خرما بدن و برخی از اعضای حیاتی بدن را سم زدایی می کند.
در واقع، روال خوردن 2 خرما با معده خالی در صبح، نکته ای است که مادربزرگ برای مدت طولانی شناخته شده است.
اعتقاد بر این است که این عادت غذایی می تواند سلامت روده را بهبود بخشد و با یبوست مبارزه کند.
این عمدتا به دلیل محتوای فیبر بالای آنها است.
هشدار: مصرف بیش از حد خرما می تواند نتیجه معکوس داشته باشد.
همانطور که فیبرها آب را به بدن جذب می کنند، مدفوع خشک می شود و بدن به سختی دفع می کند.
خوردن خرما و نوشیدن آب همزمان توصیه نمی شود.
مهمتر از همه، زیرا طبق مطالعات، می تواند باعث نفخ معده شود.
همچنین بهتر است بلافاصله پس از مصرف خرما از آب پرهیز شود زیرا اغلب باعث سرفه می شود.