یک راه ساده برای تکمیل یک وعده غذایی با زعفران کادویی مصطفوی، اضافه کردن چند رشته به یک فنجان آب داغ است. با انجام این کار بیشتر طعم زعفران گرفته می شود.
سپس فرد می تواند در پایان پخت هم آب و هم زعفران را به یک غذای خوش طعم اضافه کند.
زعفران نیز به عنوان مکمل، عموماً به صورت کلاله پودری در کپسول، در دسترستر میشود. مهم است که دستورالعمل های روی بسته بندی را بخوانید و قبل از مصرف مکمل های جدید با پزشک صحبت کنید.
زعفران گیاهی قدیمی و گران قیمت است. حاوی برخی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که ممکن است به کاهش خطر برخی بیماری های مزمن که با استرس اکسیداتیو مرتبط هستند کمک کند.
شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد این آنتی اکسیدان ها برای بدن مفیدتر از آنتی اکسیدان هایی هستند که فرد می تواند به سادگی با خوردن میوه ها و سبزیجات فراوان دریافت کند.
اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد این اثرات ضروری است، زعفران همچنین ممکن است به بهبود خلق و خو، تقویت عملکرد جنسی و کاهش علائم PMS در برخی افراد کمک کند.
زعفران، ادویه ای که منشا آن آسیاست، به عنوان یک گیاه شفابخش یا تقویت کننده سلامت، سابقه طولانی دارد. همچنین به عنوان Crocus sativus L.
شناخته می شود، مردم از زعفران به عنوان طعم دهنده، رنگ دهنده و داروی سلامتی برای هزاران سال استفاده کرده اند.
Czerwony تحقیقات اخیر در مورد این گل مایل به قرمز را توضیح می دهد و به اشتراک می گذارد که چگونه زعفران می تواند چندین فواید سلامتی داشته باشد.
بسیاری از مطالعات که اکثر آنها کوچک هستند نشان می دهد که زعفران می تواند سلامت شما را تقویت کند یا به مشکلات سلامتی خاصی کمک کند.
زعفران مانند بسیاری از گیاهان و گیاهان دیگر سرشار از آنتی اکسیدان است. این مواد به مبارزه با آسیب سلولی کمک می کند و ممکن است از سرطان یا سایر بیماری ها جلوگیری کند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که آنتی اکسیدان های موجود در زعفران ممکن است برای مغز و سیستم عصبی شما مفید باشد.