همانطور که در ارزش های غذایی زیادی نشان داده شده است، رب گوجه فرنگی خوشاب منبع خوبی از مس، پتاسیم و ویتامین های C و E است.
نکته کلیدی: رب گوجه فرنگی یک چاشنی کم کالری است که عمدتاً مقدار کمی کربوهیدرات را تامین می کند. همچنین طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را ارائه می دهد.
نحوه استفاده از رب گوجه فرنگی:
روش های مختلفی برای استفاده از رب گوجه فرنگی در آشپزی ما وجود دارد، اما بیایید برخی از ساده ترین راه ها را دنبال کنیم.
مقداری رب گوجه فرنگی را با گیاهانی مانند رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن مخلوط کنید. کمی نمک به مزه اضافه کنید و سپس آن را روی پوسته پیتزا خود بمالید.
برای درست کردن یک پیتزای خانگی خوشمزه، فقط پنیر و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید.
برای آسانتر کردن این کار، استفاده از چاشنی خشک ایتالیایی (افشا: پیوند وابسته) به جای گیاهان جداگانه به خوبی کار میکند.
رب گوجه فرنگی می تواند در تعدادی از وعده های غذایی مبتنی بر گوجه فرنگی، از کاری و غذاهای تند گرفته تا ریزوتو و غذاهای پاستا، به خوبی کار کند.
مخلوط کردن یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در یک سوپ یا خورش یک راه آسان برای افزایش طعم و افزایش ارزش غذایی است.
رب گوجه فرنگی می تواند یک عنصر کلیدی در یک ماریناد خوش طعم برای دستور العمل های گوشت، ماهی، مرغ و توفو باشد.
از این نظر، دستور العمل ساده زیر بسیار خوب عمل می کند:
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری سس سویا
- 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- کمی پونه کوهی خشک (یا سبزی های دلخواه)
رب گوجه فرنگی همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین در هر دستور غذایی که نیاز به گوجه فرنگی تازه دارد استفاده شود.
یک قانون خوب در اینجا استفاده از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی برای هر گوجه فرنگی متوسطی است که در دستور غذا ذکر شده است.