برای جلوگیری از میوه های خشک حاوی شکر اضافه شده، خوردن میوه خشک چربین توصیه می شود. برخی از میوه ها را قبل از خشک شدن با شکر یا شربت می پوشانند.
همیشه هنگام خرید میوه خشک بسته بندی را بخوانید و از مارک هایی که حاوی شکر افزوده هستند خودداری کنید.
برخی از تولیدکنندگان مواد نگهدارنده ای به نام سولفیت را به میوه خشک خود اضافه می کنند.
این باعث می شود میوه خشک جذاب تر به نظر برسد، زیرا میوه را حفظ می کند و از تغییر رنگ آن جلوگیری می کند.
این امر عمدتاً در مورد میوه های با رنگ روشن مانند زردآلو و کشمش صدق می کند.
برخی از افراد ممکن است به سولفیت ها حساس باشند و ممکن است پس از مصرف آنها دچار گرفتگی معده، بثورات پوستی و حملات آسم شوند.
برای جلوگیری از سولفیت، میوه های خشک را قهوه ای یا خاکستری به جای رنگ روشن انتخاب کنید.
میوههای خشکی که بهدرستی نگهداری و نگهداری نمیشوند نیز ممکن است به قارچها، آفلاتوکسینها و سایر ترکیبات سمی آلوده شوند.
سولفیت ها برای حفظ رنگ به برخی از میوه های خشک اضافه می شوند که ممکن است در افراد حساس اثرات نامطلوبی ایجاد کند.
میوه های خشکی که به درستی نگهداری و نگهداری نمی شوند نیز ممکن است آلوده به قارچ ها و سموم باشند.
مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر، میوه خشک هم جنبه خوب و هم بد دارد.
میوه های خشک می توانند مصرف فیبر و مواد مغذی شما را افزایش دهند و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان را به بدن شما عرضه کنند.
با این حال، قند و کالری بالایی نیز دارند و در صورت مصرف بیش از حد باعث ایجاد مشکل می شوند.
به همین دلیل، میوه های خشک را فقط باید در مقادیر کم و ترجیحاً همراه با سایر غذاهای مغذی مصرف کرد.
آنها را نباید با یک مشت خورد، زیرا خوردن کالری بیش از حد از میوه های خشک بسیار آسان است.
همچنین، آنها یک غذای پر کربوهیدرات هستند که آنها را برای رژیم کم کربوهیدرات نامناسب می کند.
در پایان روز، میوههای خشک کاملاً کامل نیستند، اما مطمئناً میانوعدهای سالمتر و مغذیتر از چیپس یا سایر غذاهای ناخواسته فرآوریشده هستند.