نوشیدن 4 فنجان چای نیم کیلویی دبش در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 10 درصد کاهش می دهد. کمک به پیشگیری از چاقی. نوشیدن چای با کاهش چربی بدن همراه است.
پلی فنول های چای سیاه ممکن است به جلوگیری از چاقی کمک کند و چای سبز ممکن است به افزایش متابولیسم کمک کند.
بهبود سلامت مغز: نوشیدن چای ممکن است خطر افسردگی و بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
انواع دمنوش های گیاهی نیز با فواید سلامتی مانند:
- بهبود خواب
- تسکین دردهای قاعدگی
- تسکین علائم یائسگی
- کاهش اضطراب
- تسکین استرس
با این حال، در حالی که تحقیقات امیدوارکننده به نظر می رسد، بسیاری از مطالعات انجام شده اندک هستند.
قبل از اینکه مطمئن شویم نوشیدن چای داغ برای سلامتی مفید است، به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.
گلوکوم گروهی از بیماری های چشمی است که علت اصلی نابینایی غیرقابل برگشت در جهان است.
مطالعات جمعیتی نوشیدن چای داغ را با بروز کمتر گلوکوم مرتبط دانسته اند.
در یک نظرسنجی از 1678 نفر، محققان دریافتند افرادی که حداقل 1 فنجان چای داغ در روز می نوشند، 74 درصد کمتر از افرادی که آن را نمی نوشند، به گلوکوم مبتلا می شوند.
مطالعه دیگری نشان داد که نوشیدن 2 فنجان چای در روز با 18 درصد کاهش خطر ابتلا به گلوکوم مرتبط است.
جالب توجه است که هیچ اثر قابل توجهی برای چای داغ بدون کافئین یا چای سرد وجود نداشت.
اثرات مثبت احتمالاً به دلیل انواع فلاونوئیدهای موجود در چای واقعی است، که تمایل به وجود سطوح بسیار پایینتری در چایهای بدون کافئین و یخ دارند.
در حالی که این نتایج امیدوارکننده هستند، مطالعات بیشتری برای تعیین اینکه آیا و چگونه چای داغ ممکن است خطر ابتلا به گلوکوم را کاهش دهد مورد نیاز است.
این یک باور رایج است که یک فنجان چای داغ فواید عاطفی مانند آرامش و وضوح ذهنی دارد.