مهندس شیمی بتول شاهین صابون های روغن نباتی را که به روش پرس سرد تهیه می شوند توصیه می کند و توصیه می کند در مورد صابون های دستی احتیاط کنید: «از چربی های حیوانی برای افزایش سختی و کف صابون ها استفاده می شود.
آنها همچنین حاوی گوشت خوک هستند.
علاوه بر این، خطر سمی بودن (سمی) بودن وجود دارد زیرا بقایای آفت کش ها را می توان در چنین روغن هایی یافت.
وزارت بهداشت برای محصولاتی که طبیعی محسوب می شوند، تحریمی ندارد.
فقط استفاده از کلمه “سلامت” ممنوع است و در چنین شرایطی، هر کسی می تواند به راحتی کلمه “طبیعی” را روی بسته بندی محصولی که تولید می کند قرار دهد.
به همین دلیل، لازم است از محصولاتی که حاوی «روغن زیتون طبیعی» و «روغن زیتون صد درصد» هستند، خودداری کنید.
زیرا صابون ان جی زردچوبه که از این طریق تبلیغ می شوند یک شگفتی کامل شیمیایی هستند.
بهترین راه برای درک اینکه آیا صابونی که میخریم صابون طبیعی است یا نه این است که مواد زیر را روی برچسب داشته باشید: آب، روغنهای طبیعی (بادام، بابونه، خلیج و غیره)، سدیم هیدروکسید/ سوزاننده (NaOH)، نمک (NaCl) ) و گلیسیرین.
مشکل بالقوه صابون طبیعی این است که مقدار pH بالایی دارد. PH صابون طبیعی 9 است.
هنگامی که با آب شستشو می شود، این سطح با رسانه های اصلی به 7-7.5 کاهش می یابد.
به همین دلیل در مرحله اول پوست خشک می شود و مشکل سازگاری پیدا می کند اما در مدت کوتاهی رطوبت متعادل می شود.
صابون های تنظیم شده با PH نیز در بازار هستند، اما از مواد شیمیایی مضر نیز برای متعادل کردن PH استفاده می شود و صابون طبیعی نیست.
صابون طبیعی چیست؟
صابون طبیعی به معنای پرهیز از هر گونه مواد شیمیایی است که ممکن است در محتوای صابون سمی باشد، یا هر روش یا ماده ای که باعث شک در تولید شود.
به عبارت دیگر، به این معنی است که از رنگ مصنوعی، عطر و مواد افزودنی استفاده نمی شود.