فقط 1 گرم چربی در لوبیا چیتی وجود دارد که آن را به یک غذای طبیعی کم چرب تبدیل می کند.
در حالی که برخی از کارشناسان تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای فرآوری شده و کم چرب برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم هشدار می دهند، غذاهایی مانند زمان پخت لوبیا چیتی که به طور طبیعی تغذیه خوبی را ارائه می دهند و چربی کمی دارند، افزودنی هوشمندانه برای هر رژیم غذایی هستند.
با این حال، توجه داشته باشید که بسیاری از اشکال فرآوری شده لوبیا چیتی ممکن است حاوی چربی اضافه شده باشند.
به عنوان مثال، اگر کنسرو لوبیا سرخ شده خریداری می کنید، احتمالاً لوبیاها با چربی پخته شده اند اغلب گوشت خوک.
پروتئین
هر وعده لوبیا چیتی 15 گرم پروتئین دارد. به همین دلیل، بسیاری از وگان ها و گیاهخواران از لوبیا چیتی یا انواع دیگر حبوبات برای افزایش مصرف پروتئین خود مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای استفاده می کنند.
با این حال، لوبیا چیتی یک پروتئین کامل در نظر گرفته نمی شود.
پروتئین های کامل تمام آمینو اسیدهای ضروری را که بدن نمی تواند بسازد و بنابراین باید در رژیم غذایی مصرف شود را فراهم می کند.
همچنین برای دریافت تمام اسیدهای آمینه ضروری در طول یک روز در رژیم غذایی گیاهی، باید غلات کامل، آجیل یا دانهها و جوراب شلواری مصرف کنید.
ویتامین ها و مواد معدنی
لوبیا چیتی مملو از مواد مغذی است. اگر یک فنجان لوبیا چیتی مصرف کنید و از رژیم غذایی 2000 کالری در روز پیروی کنید، 74 درصد از مصرف توصیه شده روزانه فولات (294 میکروگرم) را دریافت خواهید کرد.
فولات، یک ویتامین B، به افزایش تولید گلبولهای قرمز خون کمک میکند و فواید دیگری برای سلامتی دارد
شما همچنین 36٪ (251 میلی گرم) از دریافت توصیه شده روزانه (RDI) فسفر و 33٪ (0.8 میلی گرم) از دریافت اعطای نمایندگی توصیه شده منگنز، ویتامینی که سیستم عصبی و سلامت مغز را تقویت می کند، دریافت خواهید کرد.
- منابع:
- تبلیغات: