ک آشپز لذیذ با صدایی لرزان توضیح می دهد که چگونه نقاط داغ ته دیگ می تواند لطیف ترین سس را از بین ببرد.
برای جلوگیری از این فاجعه، انتقال حرارت کارآمد و کنترل دقیق حرارت مورد نیاز است.
نقره به شکلی ایدهآل مناسب است، اما البته بسیار گران است.
مس تقریباً به خوبی گرما را هدایت می کند، اما می تواند در غذا حل شود و باعث تهوع، استفراغ و اسهال شود.
قابلمه استیل رویالتی لاین معمولاً با قلع یا فولاد ضد زنگ روکش می شوند تا از چنین مشکلاتی جلوگیری شود.
این آستر در نهایت از بین می رود و نیاز به تعویض دارد.
همچنین تابه های آلومینیومی یا فولادی با لایه نازکی از مس در کف آن وجود دارد اما این مقدار مس برای بهبود هدایت حرارتی تابه کافی نیست.
خود آلومینیوم یک رسانای عالی است.
در واقع ظروف آلومینیومی بیشتر از هر نوع دیگری فروخته می شود.
اما برخی از آشپزها به دلیل گزارش هایی مبنی بر ارتباط آلومینیوم با بیماری آلزایمر، قابلمه ها و تابه های آلومینیومی خود را دور انداخته اند.
امروزه اکثر محققان معتقد نیستند که آلومینیوم عامل ایجاد آلزایمر است و در هر صورت دور ریختن ظروف بی فایده است.
اگر تفلون به مدت طولانی در دمای بالا گرم شود، ممکن است مقداری بخارات سمی آزاد کند.
در حالی که این خطر کمی برای انسان است، گزارش های جداگانه ای از غلبه بر پرندگان خانگی توسط چنین بخارهای آشپزخانه وجود دارد.
درست همانطور که ظروف تفلون نشان دهنده دوران مدرن است، چدن نیز نمادی از پخت و پز سنتی است.
این فلز رسانای خوبی برای گرما است و از آنجایی که مقادیر کمی در غذا حل می شود، حتی به عنوان منبع غذایی آهن، یکی از معدود مواد مغذی موجود در رژیم غذایی آمریکای شمالی، عمل می کند.