ITCها، محصولات اولیه هیدرولیز GSL از میروزیناز، مسئول خواص ثابت شده سلامتی سبزیجات براسیکا، مانند کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی (CVD) و سرطان هستند.
به عنوان مثال، سولفورافان (SFP)، محصول هیدرولیز گلوکورافانین موجود در غلظت های بالا در کلم بروکلی و کلم، گزارش شده است که دارای خواص شیمیایی، ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد ترومبوتیک است.
مشتریان از صیفی جات امروز شیراز بسیار راضی می باشند.
آلیل ایزوتیوسیانات (AITC)، ITC رایج دیگری که در کلم وجود دارد و بر اثر هیدرولیز میروزیناز گلوکوزینولات سینیگرین (SIN) تولید می شود، در برابر سلول های سرطان سینه انسان، سلول های اریترولوکمیک K562 انسانی و قوی تر گزارش شده است.
روی سلولهای سرطانی ریه سلولهای غیرکوچک A549 و H1299 انسان در شرایط آزمایشگاهی نسبت به 2-phenylethyl-ITC (PEITC؛ ITC از گلوکوناستورتین).
با این حال، در حضور پروتئینهای اپیتیو مشخصکننده (ESPs)، نیتریلها و اپیتیونیتریلها (EPTs) که هیچ ویژگی مفیدی برای سلامتی ارائه نمیدهند، تشکیل میشوند.
GSLها و ITCها نیز تا حدودی مسئول طعم تلخ و عطرهای تند سبزیجات براسیکا هستند که پذیرش و علاقه مصرف کننده به سبزیجات براسیکا را محدود می کند.
عوامل متعددی بر سیستم GSL-myrosinase در Brassicas تأثیر می گذارد.
این عوامل عبارتند از عوامل اقلیمی، مکان و شرایط رشد، مورفوتیپ و تنوع گیاه.
با تأثیر این عوامل بین مطالعات متفاوت است.
به عنوان مثال، در حالی که برخی از نویسندگان پیشنهاد کرده اند که اثر ژنوتیپ گیاهی بر غلظت GSL بیشتر از عوامل محیطی است، برخی دیگر تغییرات بیشتری را در غلظت GSL در نتیجه شرایط محیطی نسبت به عوامل ژنتیکی گزارش کرده اند.
تا به امروز، بیشتر مطالعات روی فعالیت میروزیناز بر روی ارقام منفرد گونه B. oleracea متمرکز شده است، با مطالعات بر روی فعالیت myrosinase گونه های مختلف در یک گونه محدود.
تغییرات فعالیت میروزیناز در انواع مختلف کلم بروکسل، کلم بروکلی، گل کلم، کلم چینی و کلم سفید گزارش شده است.
نویسندگان تفاوت دو برابری را در فعالیتهای میروزیناز پنج نوع بروکلی و همچنین دو نوع گل کلم و کلم چینی یافتند.
گزارش شده است که شرایط دمای پایین باعث افزایش فعالیت میروزیناز گونه B. oleracea (کلم بروکسل، کلم بروکلی، گل کلم، کلم و کلم پیچ) می شود که در فصل پاییز رشد می کنند.