سیب های رز پنهان زمانی که آن ها را پیدا می کنید یک لذت واقعی هستند. سیب اشنویه با داشتن طعمی تارت که لایه ای از شیرینی دارد، پختن و طبخ با آنها بسیار خوشمزه است.
آنها نام خود را از پوست و گوشت رز رنگ خود گرفته اند که رژگونه با رنگ زرد است.
این سیبها ظریف و شیرین هستند و منشا آنها تا حدودی مرموز است، زیرا بهطور تصادفی در طبیعت رشد میکنند.
آنها عمدتا به رنگ زرد کره ای با تکه های قرمز هستند. آنها در سمت شیرین تر و کمتر اسیدی با طعم کمی عسل هستند.
آیا تا به حال نام سیب جاناتان را شنیده اید؟ این یک نوع تارت است. اما Jonagold تلاقی بین سیب تارت جاناتان و سیب شیرین طلایی دلیشز است. پوست آنها ضخیم، زرد و سبز با رژگونه و لکه های قرمز است.
سیب های امپراتوری حاصل تلاقی سیب های مک اینتاش با سیب های رد دلیشز هستند. آنها پوست قرمز تیره ای دارند که ضخیم و بافت کلی آن سفت است. امپراتوری ها هم شیرین و هم ترش هستند.
یکی دیگر از انواعی که بهتر است به صورت خام مصرف شود، ممکن است به دیدن سیب مک اینتاش در سوپرمارکت خود عادت نداشته باشید.
آنها ملایم هستند و تعادل خوبی بین شیرینی و ترش دارند. به اندازه انواع دیگر سفت نیست، به همین دلیل بهتر است خام یا خرد شده در سالاد یا سالاد باشد.
این نامزد شماره یک هنگام تهیه سس سیب است. گراونشتین ها بیشتر ترش هستند تا شیرین، بنابراین می توانند شیرینی پوسته پای و شکر موجود در سس سیب را متعادل کنند.
سیب های لیبرتی قرمز تیره هستند، رنگی مایل به قهوه ای که در مقایسه با سیب هایی با رنگ روشن تر مانند هانی کریسپ یا گالا متمایز است.
طعم آنها عمدتاً شیرین با نکاتی از ترشی و خربزه است. آنها را در فیلینگ پای خود قرار دهید و ناامید نخواهید شد.