مصرف کشک قیطران اصفهان از پیری زود هنگام جلوگیری می کند

وقتی کشک قیطران اصفهان می خورید، پروبیوتیک های موجود در آن با تجزیه غذا و جذب موثرتر مواد مغذی به بهبود هضم کمک می کند. پروبیوتیک ها همچنین تاثیری در نرم نگه داشتن مدفوع و جلوگیری از یبوست دارند.

پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم موجود در کشک می توانند با تجزیه لاکتوز و سایر قندها به بهبود هضم کمک کنند.

همچنین به جلوگیری از رشد باکتری های مضر در روده کمک می کند و از ایجاد مشکلات گوارشی مانند اسهال و نفخ جلوگیری می کند.

اگر با مشکل عدم تحمل لاکتوز مواجه هستید، می توانید با افزایش مرحله به مرحله کشک برای رفع ناراحتی، سعی کنید کشک بخورید.

لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم موجود در کشک می تواند با افزایش تولید گلبول های سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کند.

گلبول های سفید خون مسئول مبارزه با عفونت ها و بیماری ها هستند. آنها همچنین می توانند به کاهش التهاب در روده کمک کنند، که برای حفظ یک سیستم ایمنی سالم ضروری است.

کشک

علاوه بر این، پروبیوتیک های موجود در کشک می توانند به افزایش تولید آنتی بادی کمک کنند. آنتی بادی ها نوعی پروتئین منحصر به فرد هستند که به مبارزه با عفونت ها و بیماری ها کمک می کنند.

همچنین، پروبیوتیک ها با افزایش تولید اینترفرون به مبارزه با عفونت های ویروسی کمک می کنند.

کشک با تامین مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت عروق خونی و قلب به کاهش فشار خون کمک می کند.

اولین مورد کشک تامین کننده کلسیم است. کلسیم برای حفظ سلامت عروق خونی و قلب سالم حیاتی است.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند افرادی که کلسیم بیشتری مصرف می کنند فشار خون پایین تری دارند.

پروبیوتیک ها همچنین به بهبود عملکرد سلول های اندوتلیال که رگ های خونی را می پوشانند کمک می کنند. برای حفظ فشار خون سالم ضروری است.

علاوه بر این، کشک نیز منبع خوبی از پتاسیم است. پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است که به مقابله با اثرات سدیم در بدن کمک می کند.